Vicecampioana CSM Bucureşti a fost învinsă duminică, în deplasare, de formaţia daneză Team Esbjerg, scor 32-28 (17-13), în manşa tur din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Returul, pentru un loc la Turneul F4, va avea loc în 7 mai, la Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Principalele marcatoare ale partidei au fost Arntzen 10, Neagu 7, pentru CSM Bucureşti, respectiv Mork 8 goluri, Ingstad 6, pentru Team Esbjerg.

Manşa retur se va disputa la Bucureşti, în 7 mai, pentru un loc la Turneul Final Four al Ligii Campionilor.

CSM Bucureşti s-a calificat direct în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce s-a clasat pe locul 2 în grupa A din competiţie. La finalul fazei grupelor, căpitanul CSM Bucureşti, Cristina Neagu, era golgeter, cu 105 goluri marcate, 1.015 în total, în competiţie. După meciul cu Team Esbjerg, Neagu a adunat 112 (1.022 goluri în total).

Vicecampioana en-titre are în palmares trei medalii în Liga Campionilor – aur (2016), bronz (2017 şi 2018).

Tot duminică a evoluat şi campioana Rapid Bucureşti în turul sferturilor de finală ale competiţiei, fiind învinsă pe teren propriu de deţinătoarea trofeului, Vipers, scor 31-25. Returul va avea loc în 6 mai, în Norvegia.

Rapid Bucureşti s-a calificat în sferturi, după ce a eliminat în faza play-off echipa Krim Ljubljana (24-29 şi 30-24).

În celelalte două partide tur din sferturi: FTC Budapesta – Metz Handball 26-32 şi Odense Handbold – Gyor 27-29.

Turneul Final4 va avea loc la Budapesta, în 3-4 iunie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.