HC Dunărea Brăila şi antrenorul echipei de handbal feminin, Morten Soubak, au hotărât de comun acord rezilierea contractului începând de marţi. Noul antrenor va fi prezentat oficial miercuri, 16 februarie 2022, în cadrul unei conferinţe de presă, a precizat clubul brăilean.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”A fost o plăcere să lucrez cu această echipă. Îmi pare rău că nu am reuşit să performăm, chiar dacă înainte de Crăciun eram pe drumul cel bun, câştigând ultimele meciuri din 2021. Începutul anului 2022 a fost o mare provocare, unele jucătoare s-au accidentat, pe când altele s-au confruntat cu infecţia SARS-COV2. Urez atât fetelor cât şi clubului şi suporterilor toate cele bune şi succes. Toată stima!” a declarat antrenorul danez, Morten Soubak.
 
De la începutul anului 2022, echipa a pierdut 4 partide din ultimele 5 întâlniri, între care două pe teren propriu, cu SCM Craiova şi Minaur Baia Mare, dar şi în deplasările de la Dacia Mioveni şi HC Zalău, acumulând numai 3 puncte în Liga Florilor Mol, îndepărându-se considerabil de la obiectivul stabilit.
 
”Rezultatele din ultimele meciuri şi modul în care s-a prezentat echipa în acest an ne-au obligat să luăm o decizie în acest sens. Îi mulţumim lui Morten Soubak şi îi urăm succes în continuare” a declarat preşedintele HC Dunărea Brăila, Adrian Manole.
 
Soubak a fost numit în funcţie în aprilie 2021.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.