Campioana CSM Bucureşti a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, cu formaţia ungară DVSC Debrecen, scor 29-29 (17-14), în etapa a VII-a din grupa A a Ligii Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CSM Bucureşti a învins greu DVSC Debrecen, pe fondul unui joc confuz în ambele faze. Căpitanul Cristina Neagu, în pofida statutului de cea mai bună marcatoare a partidei, a eşuat şi ea de câteva ori în faza ofensivă, iar la ultima fază a pasat greşit, astfel că CSM a ratat ultima şansă de a obţine victoria.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Neagu 9 goluri, Arntzen 5, Ostergaard 5, pentru CSM, respectiv Vamos 7, Topfner 5, Kacsor 5, pentru DVSC.

În etapa a VII-a s-a mai disputat meciul dintre IK Savehof – Odense 20-44, celelalte programate, tot sâmbătă, fiind între Brest – Buducnost şi SG BBM Bietigheim – Gyor.

În primele etape, CSM Bucureşti a obţinut rezultatele: 28-24 cu Odense, 24-26 cu SG BBM Bietigheim, 23-27 cu Gyor, 41-26 cu IK Savehof, 28-30 cu Brest şi 29-24 cu Buducnost.

După şapte etape, campioana României rămâne pe locul 4, cu 7 puncte, iar în etapa viitoare va juca în deplasare, tot cu DVSC, în 18 noiembrie.

În grupa B a competiţiei evoluează şi vicecampioana Rapid Bucureşti.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.