Vicecampioana la handbal feminin CSM Bucureşti a anunţat, miercuri, că jucătoarele Kaliadou Niakate şi Laura Glauser au suferit intervenţii chirurgicale şi vor fi indisponibile în următoarea perioadă competiţională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Meciurile din Liga Campionilor se reiau în prima săptămână din decembrie, însă CSM Bucureşti a ”pierdut” două jucătoare, care au suferit intervenţii chirurgicale.

”Kaliadou Niakate a fost supusă unei intervenţii chirurgicale din cauza unor probleme la cartilagiul unui genunchi. Operaţia a decurs foarte bine, iar acum urmează perioada de recuperare pentru Kali. Şi Laura Glauser a fost nevoită să se opereze din cauza unei leziuni la nivelul nervului ulnar, care dădea probleme funcţionale la nivelul mâinii drepte. Suntem alături de tigroaice şi le dorim însănătoşire grabnică şi revenire cât mai rapidă pe teren!”, a transmis, miercuri, CSM Bucureşti.

Formaţia antrenată de Adrian Vasile va relua partidele din grupa A a Ligii Campionilor, iar prima va fi în 4 decembrie, pe teren propriu, cu FTC Budapesta.

După 6 etape, vicecampioana României se află pe locul 3, cu 9 puncte.


 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.