Halterofilii Roxana Cocoş şi Răzvan Martin au fost depistaţi pozitiv la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012, după reanalizarea eşantioanelor, şi astfel riscă să piardă medaliile câştigate, anunţă site-ul Federaţiei Internaţionale de Haltere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei doi au fost depistaţi pozitivi cu stanozolol, anunţă sursa citată.

La JO-2012, Roxana Cocoş a cucerit argintul la categoria 69 de kilograme, iar Răzvan Martin, bronzul la 69 de kilograme.

Conform site-ului insidethegames.biz., toate naţiunile cu trei sau mai mult cazuri pozitive la retestarea probelor de la JO 2008 sau JO 2012 sunt pasibile de o suspendare pe un an, sancţiune primită deja de China, Turcia, Ucraina, Armenia, Belarus, Moldova, Azerbaidjan, Rusia şi Kazahstan. România a mai avut un caz descoperit pozitiv după reanalizarea eşantioanelor de la Londra: Florin Croitoru.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.