Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3, a declarat, marţi, după victoria cu Jana Cepelova, speră să ajungă cât mai departe la turneul de la Roland Garros, unde are şi numeroşi fani francezi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mă bucur că sunt aici, nu este uşor să joci contra Janei, este o adversară dificilă, dar m-am descurcat bine. Este ceva special să joc aici şi vă mulţumesc celor care mă susţineţi, am şi fani francezi, îmi aduc aminte de 2014 (n.r. - când a pierdut finala în faţa Mariei Şarapova), acum vreau să am mai mulţi, vreau să merg departe în turneu", a declarat Halep, intervievată pe teren de fosta jucătoare franceză Marion Bartoli.

Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3, a învins-o, marţi, cu scorul de 6-2, 6-3, pe Jana Cepelova, locul 89 WTA, în primul tur al French Open, al doilea Grand Slam al anului.

În faza următoare, Simona Halep va evolua cu germana Tatjana Maria, locul 102 WTA. Jucătoarea de 29 de ani are 2-0 în partidele cu sportiva din România, dar ambele meciuri au avut loc în 2009. 

Calificarea în turul al doilea al turneului de la Roland Garros este recompensată cu 60.000 de euro şi 70 de puncte WTA.

Anul trecut, Halep a ajuns în optimi la French Open.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.