Simona Halep a declarat, vineri seară, după ce a primit premiul pentru jucătoarea anului la Gala Tenisului Românesc, că obiectivul său principal anul viitor este Olimpiada, competiţie la care va participa la simplu, dublu şi dublu mixt în dorinţa de a obţine o medalie. Ea a precizat că nu va juca cu echipa de Fed Cup, dar asta nu înseamnă că se retrage din echipă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Este un moment frumos să mă uit în spate. Am avut un rezultat remarcabil, trofeul de la Wimbledon, ceea ce doar în vis l-am avut. Chiar dacă n-a fost per total un an foarte bun, îl consider cel mai bun câştigând Wimbledonul. Momentele de la Fed Cup au fost unice, nu le pot înlocui cu nimic. Am dat tot ce am putut. Nu regret niciun moment pe terenul de tenis jucând pentru ţară. Anul următor va fi unul destul de greu, pentru că avem Olimpiada. Este proioritatea mea şi de aceea voi participa la tot ce se poate, simplu, dublu şi dublu mixt. Voi face totul pentru a aduce o medalie ţării noastre”, a spus Halep pe scenă.

Ea a mai declarat, la Digi Sport, după gală, că nu va putea evolua în Fed Cup. “Vreau aurul la Olimpiadă, însă va fi un turneu diferit. Mă voi pregăti, voi face tot ce îmi stă în putere ca să fiu sută la sută în acea săptămână. Nu contează de ce fel, dar vreau o medalie. Am analizat foarte mult programul cu echipa mea şi am ajuns la concluzia că va fi foarte greu să particip la Fed Cup şi am ales Olimpiada ca obiectiv principal. Le urez multă baftă fetelor. Asta nu înseamnă că mă retrag din Fed Cup. Voi juca cu mare drag în continuare pentru România”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.