Simona Halep a fost impresionată de faptul că a fost puternic susţinută din tribunele arenei Louis Armstrong la meciul cu americanca Nicole Gibbs, din primul tur al US Open.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mă simt bine că am revenit şi am avut o asemenea susţinere. Nu am simţit că joc împotriva unei americance astăzi, am putut să lupt până la final. Ea a început să joace mult mai bine în setul al doilea, energia mea a fost un pic scăzută, astfel că am fost dominată, dar apoi mi-am reîmprospătat mintea, am încercat să o împing mai în spate şi eu să vin mai în faţă şi astfel am putut să câştig astăzi. Pot să visez din nou la un grand slam? Nu e uşor, fiecare grand slam este greu, dar o iau meci cu meci. Mă bucur că am putut să câştig după ce am pierdut în turul I în ultimele două sezoane", a declarat Halep, la interviul de pe teren.

Simona Halep s-a calificat în turul al doilea al US Open după trei ani şi după ce a învins-o, marţi, cu scorul de 6-3, 3-6, 6-2, pe americanca Nicole Gibbs, locul 135 WTA, prezentă pe tabloul principal ca lucky loser.

Halep va juca în manşa a doua cu o jucătoare venită din calificări, tot o americancă, Taylor Townsend, locul 116 WTA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.