Simona Halep, cap de serie numărul şase, va evolua direct în turul doi la turneul de categorie Premier 5 de la Roma, cu învingătoarea dintre Laura Siegemund şi Naomi Osaka, în timp ce Irina Begu va juca în runda inaugurală cu letona Anastasija Sevastova, iar Monica Niculescu cu olandeza Kiki Bertens.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În turul doi, Halep o va întâlni pe învingătoarea din meciul dintre germana Laura Siegemund, locul 35 WTA, şi japoneza Naomi Osaka, poziţia 49 în ierarhia mondială.

Halep are palmares pozitiv cu Osaka, pe care a învins-o în cele două întâlniri avute până acum.  În schimb, Halep a pierdut ambele meciuri avute cu Siegemund, ultimul în urmă cu două săptămâni, în semifinale, la turneul de la Stuttgart.

Irina Begu, locul 36 WTA, este condusă cu 2-1 în întâlnirile directe cu Anastasija Sevastova, locul 22 WTA, iar Monica Niculescu, locul 48 WTA, conduce cu 2-0 în meciurile cu Kiki Bertens, poziţia 19 în ierarhia mondială.

În calificările turneului de la Roma evoluează şi Sorana Cîrstea, locul 83 WTA, care va juca în primul tur cu chinezoaica Wang Qiang, locul 58 mondial.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.