Simona Halep a declarat, sâmbătă, după ce s-a calificat în finala turneului Transylvania Open, că este un pic păcat că se termină sezonul într-un moment în care ea este în formă, dar rămâne cu încrederea din această săptămână şi cu dorinţa de a fi şi mai bună în ianuarie 2022.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“A fost un an greu şi vreau doar să mă bucur de ceea ce se întâmplă acum. E un pic păcat că se termină sezonul, dar rămân cu încrederea din săptămâna aceasta şi merg în off-season cu dorinţa de a fi şi mai bună şi în ianuarie să fiu fit şi gata de joc. Sunt bine, e un moment plăcut şi trebuie doar să mă bucur de ceea ce se întâmplă aici”, a spus Halep.

Ea a menţionat că mereu se întâmplă să dea ce are mai bun atunci când este un pic accidentată: “Se întâmplă mereu, pentru că nu te mai gândeşti la emoţii, la miza meciurilor. Am fost foarte concentrată, foarte motivată şi consider că am făcut foarte bine”.

Halep a adăugat că a progresat în ceea ce priveşte serviciul şi speră să continue la fel. “Aici era poate cel mai mult de lucrat, la serviciu. Se pare că am progresat, acum sper să-l menţin aşa, pentru că nu e uşor, nu am nici înălţime, nici putere foarte mare în braţ. Dar îmi dă încredere”.

Înaintea finalei de duminică, Simona Halep a subliniat că trebuie să rămână concentrată. “Nu vreau să mă bucur foarte mult, vreau doar să rămân concentrată pentru că mâine urmează un meci foarte greu. Îmi doresc tare mult trofeul, dar indiferent de rezultat consider că a fost o săptămână frumoasă”.

Halep, care a avut la turneul de la Cluj probleme în zona lombară, a mai spus că se simte mai bine. “Sunt mai bine, joc încă cu brâu, cu încălzitor, şi nu simt atât de tare durerea”, a explicat ea.

Simona Halep, locul 18 WTA şi cap de serie numărul 1, s-a calificat în finala Transylvania Open, după ce a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-0, 6-1, pe ucraineanca Marta Kostiuk, locul 55 WTA şi cap de serie numărul 6, care a acuzat probleme fizice încă de la mijlocul setului I.

Halep va evolua în ultimul act, pentru prima dată la un turneu în 2021, cu Anett Kontaveit din Estonia, locul 14 WTA şi cap de serie numărul 2.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.