Simona Halep a declarat, vineri, că a simţit durere la piciorul drept în fiecare zi în această săptămână şi că a fost surprinsă să poată juca şi câştiga trei meciuri la Qatar Open.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt surprinsă că am putut juca trei meciuri şi să le câştig. Am simţit durere în fiecare zi, aşa că nu a fost uşor să mă descurc. Nu am avut suficient timp să mă recuperez înainte de acest turneu, dar azi a fost prea mult şi am decis să mă opresc", a declarat Halep, potrivit WTA.

Simona Halep s-a retras din semifinalele turneului de al Doha, în urma accidentării suferite în meciul cu americanca Catherine Bellis, din sferturile de finală. Jucătoarea română nu va evolua nici săptămâna viitoare, la turneul de categorie Premier de la Dubai, la care primise un wild card.

"RMN-ul a arătat că am fluid şi o tendinită la cel de-al patrulea deget. Trebuie să am grijă de el şi să mă gândesc la sănătate mai întâi. Cu siguranţă, nu voi mai juca nimic până la Indian Wells. Voi decide înainte de Indian Wells dacă voi juca. O să văd dacă mă voi putea recupera până la Indian Wells", a declarat Halep, potrivit WTA Insider.

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, urma să evolueze, sâmbătă, de la ora 16.00, cu spaniola Garbine Muguruza, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4, în semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Doha. După retragerea Simonei Halep, Mugurza se califcă în finală fără să joace în penultimul act.

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a învins-o, vineri, cu scorul de 6-0, 6-4, pe Catherine Bellis (SUA), locul 48 WTA, venită din calificări, în sferturile de finală ale Qatar Open.

Jucătoarea română a avut probleme la ambele picioare la Australian Open, turneu din ianuarie la care a pierdut în finală în faţa danezei Caroline Wozniacki.

Turneul de la Indian Wells, de categorie Premier Mandatory, se va desfăşura între 7 şi 18 martie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.