Simona Halep a declarat, sâmbătă, după victoria obţinută cu Andrea Petkovic, că are dureri la talpa stângă, în urma căzăturii suferite în primul set, dar este sigură că va fi aptă pentru partida cu Angelique Kerber, al treilea meci al întânirii România - Germania din barajul pentru Fed Cup.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Inima mea e mare rău, că am câştigat astăzi. Mulţumesc tuturor pentru că aţi venit şi m-aţi susţinut aşa de bine şi de mult, că am avut nevoie! A fost un meci dificil, mai ales că am căzut. Nu prea cad în teren, dar astăzi cred că am căzut şi de emoţii. Mă bucur foarte mult că am câştigat acest meci şi sper mâine să fie şi mai bine. Este greu de spus că mi-am revenit. O să-mi iau câteva ore pentru recuprare, am nevoie de masaj. Marian, trebuie să fii gata! Talpa mea este un pic cu dureri, dar e normal, a fost o căzătură, mai mult o sperietură şi sper să fiu bine pentru mâine. De fapt sigur voi fi şi sigur voi juca", a spus Halep, la interviul de pe teren.

Referindu-se la meciul de duminică, Halep a spus că ştie cum să joace împotriva germanei Angelique Kerber: "Va fi un meci foarte dificil, este o jucătoare bună, a câştigat un Grand Slam anul acesta (n.r. - Australian Open), are încredere. Am jucat de multe ori contra ei, ştiu cum ar trebui să joc. E stângace, nu vine mingea uşor, dar va trebui să lupt ca şi astăzi şi să câştig. Indiferent cum voi juca trebuie doar să câştig".

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

România şi Germania se află la egalitate, 1-1, după meciurile de sâmbătă. În prima partidă a întâlnirii, Irina Camelia Begu, locul 35 WTA, a fost învinsă, cu scorul de 6-2, 6-3, de Angelique Kerber, locul 3 WTA.

Apoi, Simona Halep, locul 6 WTA, a câştigat, cu scorul de 6-4, 6-7 (5), 6-4, meciul Andrea Petkovic, locul 30 WTA, după două ore şi 50 de minute de joc. În primul set, Halep a alunecat şi a căzut, având nevoie de mai multe intervenţii ale fizioterapetului la glezna stângă, mai ales spre finalul partidei.

Duminică, de la ora 13.00, ar trebui să aibă loc meciurile Simona Halep - Angelique Kerber şi Irina Camelia Begu - Andrea Petkovic, dar sunt posibile schimbări în cele două echipe, mai ales în ceea ce priveşte jucătoarele numărul 2. În caz de egalitate, învingătoarea va fi stabilită la dublu, după partida dintre Alexandra Dulgheru/Monica Niculescu - Annika Beck/Julia Goerges.

Partidele întâlnirii România-Germania au loc la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, pe zgură, fiind transmise în direct de Dolce Sport. Învingătoarele vor evolua în 2017 în Grupa Mondială I, iar învinsele în Grupa Mondială II.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.