Simona Halep a declarat, joi, după victoria obţinută în faţa croatei Petra Martici, în sferturile de finală de la Indian Wells, că jucătoarele au evoluat în condiţii dificile din cazua vântului puternic care a bătut în oraşul californian şi a glumit, spunând că nu ştie cum a câştigat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost foarte dificil de jucat azi din cauza vântului. Ea are un joc greu, pentru că mixează <slice-ul>, <top-spin-ul>, mingea sare mult din serviciul ei şi este dificil să returnezi. Dar am luptat până la final şi probabil că de aceea am câştigat. De fapt, nu ştiu cum am câştigat, dar am câştigat. Am fost puţin frustrată, pentru că vântul nu ne-a dat ritm şi a fost greu să stai concentrat la fiecare minge, mingea se mişca... Dar am luptat şi de aceea am câştigat şi sunt aici pentru că am refuzat să pierd", a declarat Halep, la interviul de pe teren. 

Simona Halep, locul I WTA, s-a calificat, joi, pentru a treia oară în semifinalele turneului de la Indian Wells, după ce a învins-o, cu 6-4, 6-7 (5), 6-3, pe croata Petra Martici, locul 51 WTA, într-o partidă care a durat două ore şi 23 de minute.

În faza următoare, Halep va evolua cu învingătoarea dintre sportiva cehă Karolina Pliskova, locul 5 WTA, şi japoneza Naomi Osaka, locul 44 WTA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.