Simona Halep a acuzat dureri la picior şi a avut nevoie de sfaturile lui Andrei Pavel înainte de a servi la 5-4 în setul secund şi închide meciul cu Catherine Bellis, din sferturile de finală ale Qatar Open.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am văzut, am văzut (n.r. - că are probleme la picior). Şi acum cu primul serviciu <slice>. Ia-o punct după punct, încearcă să joci cu prima cross şi ştii că 90 la sută vine no-cross şi după aia poţi să joci lung de linie. Încearcă să rămâi acolo. Dacă dă ea bine, dă bine, ok, acceptă chestia asta. Încearcă să rămâi acolo. Primul serviciu <slice>, al doilea serviciu la fel. Cross, lung de linie, cross lung de linie. Ia punct după punct. Pune-ţi în cap: primul punct, al doilea punct şi să ai un plan, unde dai serviciul şi următoarea minge. Hai, punctul ăsta, primul punct", a sfătuit-o Pavel pe Halep.

În absenţa lui Darren Cahill, Andrei Pavel este antrenorul Simonei Halep şi o sfătuieşte pe jucătoarea română la partidele de la turneul Qatar Open.

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a învins-o, vineri, cu scorul de 6-0, 6-4, pe Catherine Bellis (SUA), locul 48 WTA, venită din calificări, în sferturile de finală ale turneului de la Doha. În semifinale, Halep va evolua cu spaniola Garbine Muguruza, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.