Antrenorul formaţiei Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a afirmat că meciul de luni împotriva lui Sepsi Sfântu Gheorghe va fi unul greu echilibrat, cum au fost toate partidele dintre cele două echipe, precizând că îşi doreşte cele trei puncte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“E un meci acasă, unde ne dorim să câştigăm cele trei puncte. Avem lotul complet, încă mai sunt de venit Purece şi Casap, Dănuleasa la fel. Îi avem şi pe băieţii de la lotul naţional aşa că avem două zile să ne gândim la cei care vor fi pentru acest meci. Ştim că va fi un meci greu, echilibrat, cum au fost toate meciurile jucate cu Sepsi, atât la noi, cât şi la ei, meciuri frumoase, meciuri care au ritm, au intensitate, sunt două echipe care vor să atace, vor să câştige şi totdeauna au ieşit meciuri frumoase între noi şi ei”, a declarat Hagi, sâmbătă, într-o conferinţă de presă.

Întrebat dacă după trei meciuri fără gol primit Tordai va fi greu de scos din poartă, antrenorul Farului a răspuns: “Dacă ajungeţi să faceţi şi echipa, atunci faceţi-o dumneavoastră. Aioanei de când a semnat e portului numărul 1 al echipei. Chiar dacă Arpi a făcut foarte bine. Într-un fel sau altul v-am dat răspunsul. Avem cel mai bun portar care a fost la Olimpiadă, care a apărut foarte bine şi a făcut un sezon foarte bun”.

Meciul din Farul şi Sepsi Sfântu Gheorghe va avea loc luni, de la ora 18.30 pe stadionul din Ovidiu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.