Tehnicianul Gheorghe Hagi a declarat sâmbătă seară, după partida cu Sepsi, scor 3-3, în care FC Viitorul a condus cu 2-0 şi cu 3-1, că nu îşi poate explica repriza a doua.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Cei de la Sepsi au făcut un meci mare. Nu pot să-mi explic ce s-a întâmplat în repriza a doua. Am văzut echipa cât m-a respectat în repriza a doua”, a spus Hagi la Digi Sport.

Gabriel Iancu este de părere că FC Viitorul nu a obţinut un punct, ci a pierdut jocul. “Am pierdut meciul ca nişte copii. Nu-mi vine să cred că am pierduit trei puncte. E un meci pierdut, nu e un punct câştigat. Nu ştiu, ne-am relaxat.. Am luat două goluri cu un om în plus, nu ştiu ce să zic”.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Formaţia Sepsi Sfântu Gheorghe a remizat, sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 3-3, cu echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a şasea a play-out-ului Ligii I, în care oaspeţii au condus cu 2-0 şi cu 3-1. Sepsi a jucat în inferioritate numerică aproape o repriză.

Au marcat L. Fulop ’42, Vaşvari ’64 (penalti acordat pentru un fault în careu) şi Safranko ‘86 pentru gazde, respectiv Iancu ’11 (penalti acordat pentru henţ în careu), Ghiţă ’18 şi Matei ’58 pentru Viitorul.

Gazdele au rămas cu un jucător mai puţin în minutul 48, când a fost eliminat Carnat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.