Tehnicianul Gheorghe Hagi a declarat, joi, în conferinţa de presă de după meciul cu Astra Giurgiu, scor 0-1, că nu vrea să se mai speculeze despre el în legătură cu alte eventuale angajamente, deoarece nu pleacă de la FC Viitorul. Ironic, el a menţionat că şi-a dat seaman că este “mic” şi că nu este “competitiv”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Le cade greu că am creat campioni, au câştigat titluri. Totul a culminat cu 11 jucători la echipa naţională. Cea mai mare performanţă din ultimii zece ani în România. Susţineţi jucătorii că toţi sunt tineri. Nu daţi în ei. Au ajuns vecinii noştri să ne ia toţi jucătorii. Şi înainte eram cei mai buni. Cu tot respectul… E foarte grav. Jucătorii ăia trebuie să joace ori în vest, ori acasă. Nu mă mai băgaţi în niciun top şi niciun concurent pentru nimic pentru că nu plec nicăieri. Sunt aici, îmi doresc să cresc copii. Mi-am dat seama că sunt mic, că nu merit, nu sunt competitiv… Merg înainte, o să lupt cu destinul meu, pentru aceşti copii, cât o să pot eu. În rest o să-mi văd de ale mele şi le urez loturilor naţionale şi mediei baftă, să mă bucur cu voi pe străzi, ne ne scoateţi în străzi să faceţi performanţă. Copiii genetic sunt buni, dar n-au un mediu bun. Nu mă mai duc. Rămân aici sau afară. Îmi văd de meseria mea. Merg cu destinul meu. Aşa e România, când eşti bun te pupă toţi, în faţă. Dar în spate, ce e acolo… Iubesc România, e ţara mea, m-a făcut, m-a format. De aceea am venit la Constanţs şi am băgat toţi banii mei în copii”, a afirmat Hagi.

Formaţia FC Viitorul a fost învinsă, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a XIX-a a Ligii I. Golul a fost marcat de Valentin Gheorghe, în minutul 77.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.