Antrenorul Viitorului, Gheorghe Hagi, consideră că Gheorghe Mulţescu, antrenorul Astrei, a schimbat jocul acestei echipe de la instalarea sa în funcţie, formaţia reuşind să câştige trei meciuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Hagi a declarat joi, într-o conferinţă de presă susţinută în Mamaia, că Astra este o echipă care a făcut lucruri extraordinare în acest an, atât cu Edward Iordănescu, cât şi cu Gheorghe Mulţescu.

“Astra este o echipă care a schimbat antrenorul,  a venit nea Gigi pe care îl respect foarte mult. A avut trei victorii, a schimbat jocul echipei, cu toate că şi înainte Astra era o echipă bine organizată, cu Edi, juca un fotbal bun. A făcut lucruri extraordinare în acest an. Dar nea Gigi şi-a pus amprenta, a schimbat sistemul , a cîştigat toate meciurile. Sunt într-o formă foarte bună şi vom avea un meci foarte greu chiar dacă jucăm acasă”, a afirmat Hagi.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

El a mai spus că formaţia sa doreşte să câştige partidele pe care le mai are de disputat acasă, cu Astra şi cu Iaşi, încercând astfel să termine campionatul pe poziţia a treia. Hagi a precizat că Viitorul va juca ofensiv şi vineri seara, sperând că iasă o partidă frumoasă pentru suporteri.

Gheorghe Hagi a menţionat că jucătorii cu semn de întrebare pentru acest meci sunt Voduţ, care a răcit şi are febră, Ţâru, care continuă recuperare şi Băluţă, care a reînceput antrenamentele, urmând să decidă în funcţie de evoluţia stări de sănătate a acestora dacă îi poate folosi sau nu.

Meciul dintre Viitorul şi Astra Giurgiu are loc vineri, de la ora 20.45, la Ovidiu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.