Managerul tehnic al FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat, luni seară, că echipa sa a obţinut o victorie importantă cu Poli Iaşi şi le-a cerut arbitrilor să-i lase pe jucătorii săi să joace fotbal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Îmi felicit jucătorii pentru victorie, în seara asta am văzut că a început războiul, dar suntem pregătiţi de luptă. Nu cred că schimbările mele au adus ceva, ci Cel de Sus, care a stat şi a judecat. Suntem o echipă care joacă fotbal, încearcă să joace fotbal, dar ajungem la lucruri care mă sperie. Am ajuns să trăiesc acest lucru în România, arbitri să mă mintă, unul că mă dă afară pentru altceva, altul mi-a zis altceva. Arbitrii să ne lase să jucăm fotbal", a declarat Hagi la Digisport.

Formaţia FC Viitorul a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, cu echipa Poli Iaşi, în ultimul meci al etapei a X-a a Ligii I. Constănţenii au jucat în inferioritate numerică din minutul 54 şi au revenit după ce au fost conduşi cu 1-0.

Pentru FC Viitorul au marcat Achim, în minutul 80, din penalti, şi Rivaldinho, în minutul 90+1, în timp ce pentru Poli Iaşi a înscris Bălan, tot din penalti, în minutul 39.

În minutul 84, managerul FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a fost trimis în tribună pentru proteste.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.