Tehnicianul formaţiei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat că nu ar fi renunţat la cantonamentul naţionalei de tineret, deoarece era ocazia de a descoperi jucători noi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Eu făceam cantonament, cine a vrut e bine, cine nu, nu, cine dădea jucători era bine, nu anulam, scopul era să descoperim jucători, iar noi avem mulţi buni şi prin liga B", a spus Hagi la Digisport.

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat, joi, că stagiul de pregătire pe care urma să îl efectueze în ianuarie, în Turcia, o selecţionată under 23 sub conducerea selecţionerului Christoph Daum, a fost anulat. Daum spune că mai multe cluburi au refuzat să lase jucătorii să participe la cantonament.

Daum a mulţumit grupărilor care au răspuns pozitiv: "Am dori să mulţumim clubului Viitorul şi lui Gheorghe Hagi pentru susţinerea şi înţelegerea de care au dat dovadă, dar şi celorlalte cluburi care au răspuns pozitiv invitaţiei noastre de a lua parte la acest cantonament: CFR Cluj, ACS Poli Timişoara, UTA, Gaz Metan, FC Botoşani, Dinamo, Swansea, Real Zaragoza, Fiorentina. Din păcate, alte cluburi nu au arătat aceeaşi înţelegere şi nu au văzut avantajele unei astfel de acţiuni pentru ele, pentru jucători şi pentru imaginea fotbalului românesc".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.