Managerul general al FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat că jucătorii săi sunt tineri, au nevoie de experienţă şi acum trebuie să muncească mai mult, după eliminarea cu APOEL Nicosia din turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Noi trebuia să fiem mai atenţi, să dăm goluri, singurul lucru pozitiv e că a revenit Coman, a făcut un meci bun, s-a văzut că are calitate. Echipa noastră e tânără, capătă experienţă, ne aşteptam să fie mai bine, capul jos, ne întoarcem la muncă, învăţăm din orice. Mâine e altă zi, vom vedea ce vom face", a declarat Hagi.

Formaţia FC Viitorul a fost învinsă, miercuri seară, în deplasare, cu scorul de 4-0 după prelungiri, de APOEL Nicosia, şi a ratat şansa de a ajunge în play-off-ul Ligii Campionilor, după ce în prima manşă a turului trei preliminar a învins cu 1-0. Constănţenii vor evolua în play-off-ul Ligii Europa.

APOEL a înscris trei goluri în prima repriză a prelungirilor. Golurile au fost marcate de Carlao '54, Merkis '93, De Camargo '94, Efrem '105+1

APOEL va juca în play-off-ul Ligii Campionilor, iar FC Viitorul în play-off-ul Ligii Europa. Tragerea la sorţi a play-off-ului LC va avea loc vineri, la ora 13.00, la Nyon, iar o oră mai târziu va avea loc şi cea pentru Liga Europa.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.