Antrenorul formaţiei Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a declarat că jucătorii săi trebuie să facă un meci mai mult bun contra FCSB decât a fost cel din etapa precedentă cu Universitatea Craiova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Hagi a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte ca jucătorii săi să facă bine ambele faze şi cea defensivă şi cea ofensivă.  

“Este un meci puternic, cum a fost şi cel cu Craiova acasă. Adversarii sunt foarte buni, sunt adversari care îşi doreşte să câştige, îşi doresc să câştige campionatul. Trebuie să facem un meci mult mai bun decât cel cu Craiova, unde ofensiv am jucat bine, dar defensiv mai puţin. Sperăm ca de data aceasta să facem ambele faze mult mai bine pentru că e necesar dacă vrei să aspiri la un rezultat. Când joci cu echipe aşa puternice, că joci în deplasare sau acasă trebuie să ai capacitatea să marchezi”, a afirmat Gheorghe Hagi.

Întrebat care echipă i se pare mai puternică dintre CFR Cluj, FCSB şi Universitatea Craiova, antrenorul Farului a răspuns:  “Toate trei au atuurile lor, se bat la titul, Va fi un sfârşit de campionat interesant, au antrenori buni, jucători valoroşi şi au demonstrat în tot campuionatul că merită să fie acolo”.

Pentru partida cu FCSB Farul nu se va putea baza pe Jefte, accidentat, Adi Petre, suspendat şi Nedelcu.

Meciul dintre Farul Constanţa şi FCSB va avea loc, luni, de la ora 21.00, pe stadionul din Ovidiu.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.