Antrenorul formaţiei Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a declarat că Flora Tallinn, echipă pe care o va întâlni joi, în turul trei preliminar al Conference League, este una puternică, cu jucători înalţi, care are o disciplină tactică foarte bună. El consideră că formaţia sa trebuie să se autodepăşească pentru a avea şanse la calificare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Este încă o provocare, o experienţă în Europa. Un meci în două manşe, unde trebuie însă să fim noi, să încercăm să ne depăşim, să dăm tot ce avem mai bun, să fie versiunea noastră în care fiecare să exceleze, să dea ce are mai bun, pentru a avea şanse să trecem turul. Întâlnim o echipă puternică din toate punctele de vedere, în sensul de jucători care sunt puternici, înalţi, cu o disciplină tactică foarte bună, atât ofensiv, cât şi defensiv. E o campioană şi trebuie să ai un respect total în privinţa aceasta. Sperăm ca şi jucătorii mei să înţeleagă, şi eu şi jucătorii să înţelegem acest aspect. Trebuie să jucăm foarte bine ca să putem să trecem. Nimic nu e uşor. Cel mai greu lucru e să demonstrezi că eşti încă o dată foarte bun sau să demonstrezi că eşti mai bun ca adversarul. Fiecare meci e o provocare. Acest lucru trebuie să fie în mintea noastră a stafului şi a jucătorilor. Totdeauna trebuie să fim motivaţi pentru a câştiga, pentru a încerca să câştigăm, pentru că victoriile aduc bucurie”, a declarat Hagi, miercuri, într-o conferinţă de presă.

El a afirmat că pentru această partidă nu poate conta pe Gustavo, Benchaid, Borgnino, care sunt accidentaţi. De asemenea, Alibec este incert.

“Alibec nu s-a antrenat cu noi de după meciul cu Urartu. Sperăm ca mâine, poimâine să fie cu noi, dar de după meciul cu Urartu nu s-a antrenat. A simţit ceva şi am preferat să vedem dacă o să fie apt pentru meciul acesta”, a precizat Hagi.

Antrenorul Farului a vorbit şi despre cel mai recent transfer, cel al lui Constantin Budescu.

“Budescu e cu noi, e în proces de adaptare. Vom vedea ce o să decidem. E un jucător cu mare experienţă, cu vârstă, se antrenează cu noi şi e în cantonament”, a mai declarat Hagi.

Meciul dintre Farul Constanţa şi Flora Tallinn are loc joi, de la ora 20.30, pe stadionul din Ovidiu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.