Antrenorul formaţiei Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a declarat că doreşte ca formaţia sa să facă un meci bun contra lui Dinamo Bucureşti, vineri seara, şi a precizat că întâlneşte o echipă foarte bine organizată care creşte de la meci la meci.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Hagi a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că echipa sa trebuie să îşi ridice nivelul pentru a putea câştiga.

“Este un meci  contra unui adversar cu o tradiţie importantă, cu o istorie importantă. Trebuie să ne ridicăm nivelul ca să putem să aspirăm la obiectivele noastre de a încerca să luptăm, să încercăm să facem un rezultat foarte bun, să încercăm să venim cu victoria la Constanţa. Sper să facem un meci bun, pentru că întâlnim o echipă care e foarte bine organizată, care creşte de la meci la meci, care arată bine în ultimul timp, o echipă care uşor, uşor îşi doreşte să se dezvolte, să ajungă la ce a fost înainte, un club de mare tradiţie, o echipă puternică, o echipă care arăta din toate punctele de vedere putere, care merită tot respectul nostru. Din punctul meu de vedere, e un club mare, dar noi trebuie să fim noi, să încercăm  să ne impunem, să dictăm riscul şi intensitatea jocului să fim aceeaşi echipă care am obişnuit în ultima perioadă şi când spun ultima perioada mă refer la ultimul an”, a afirmat Hagi.

El a adăugat că are o singură absenţă pentru acest meci – Benchaib, accidentat.

Hagi a fost întrebat şi dacă starea terenului va fi un adversar în plus.

“Trebuie să ne adaptăm la teren,  indiferent de cum arată”, a afirmat Hagi.

Meciul Dinamo – Farul Constanţa are loc vineri, de la ora 21.00.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.