Antrenorul echipei FC Viioturl, Gheorghe Hagi, a declarat, marţi, că echipa sa este pregătită să depăşească formaţia Apoel Nicosia, în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, însă pentru a reuşi acest lucru jucătorii săi trebuie să fie mai buni, mai iuţi şi mai inteligenţi decât adversarii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Eu ştiu că antrenorul nou, care a venit, e un campion, a câştigat cu ei, e un antrenor foarte bun. E o echipă experimentată, care ştie să joace meciurile importante acasă, dar ştim ca si noi suntem buni, am facut un joc foarte bun la Constanţa şi sper să repetăm si maine seară. Trebuie să ne adaptăm. În fotbal trebuie sa te adaptezi la orice temperatură, teren, iar noi trebuie sa o facem. Trebuie să fim mai buni ca ei, mai iuţi ca ei, mai inteligenti. Trebuie să câştigăm meciul să trecem turul. Echipa mea cred ca e pregătită să facem lucrul ăsta. Am demonstrat la Constanţa si vrem să demonstrăm asta, mâine seară", a declarat Gică Hagi, la Dolce Sport. 

Hagi nu îl va putea folosi pe George Ţucudean la Nicosia, dar crede că fotbalistul poate fi înlocuit cu succes.

"Avem 22 de jucători, aşa că trebuie să găsim soluţii. De asta sunt aici să gasesc soluţii. Cel care îl inlocuieşte, trebuie să facă cât el sau mai bine ca el. E un jucător bun, ne-a ajutat mult, dar asta e. Nu putem să ne uităm în spate", a precizat el.

FC Viitorul joacă, miercuri, de la ora 20.00, cu APOEL Nicosia, în manşa secundă a turului trei preliminar al Ligii Campionior. În tur, Viitorul s-a impus, scor 1-0.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.