Antrenorul Farului Constanţa, Gheorghe Hagi, consideră că tehnicianul echipei Rapid, Adrian Mutu, a greşit atunci când a afirmat despre el că nu există presiune asupra sa, precizând că pe lângă partea de antrenorat face şi muncă administrativă şi este şi acţionar majoritar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gheorghe Hagi a fost întrebat, joi, într-o conferinţă de presă, despre afirmaţia lui Adrian Mutu, conform căreia se află într-o postură confortabilă şi nu există presiune asupra sa.

“Din păcate, Adi a greşit. A greşit din toate punctele de vedere, pentru că eu trebuie să fac şi administrativ, sunt acţionar majoritar. Mă doare tot ce se întâmplă. Trebuie să am grijă de multe. Munca mea e 100 de ori mai multă decât a unui manager care stă şi semnează jucători, vrea să facă nişte puncte şi dacă nu e bine se duce acasă. Îşi dă demisia şi pleacă acasă. Eu nu pot să fac asta. La mine e greu, e foarte greu la ce m-am înhămat eu. E de la greu în sus. 24 din 24 de ore eu nu am ce să respir altceva pentru că sunt dependent de tot ce se întâmplă la clubul meu”, a afirmat Hagi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.