Tehnicianul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa este campioana României şi acest lucru este contestat doar de un grup foarte mic, persoane care pot fi numărate pe degete.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Campioana României suntem noi, restul e poveste. Dacă se întâmplă, e un mare semn de întrebare. Dar vorbim la momentul care e. Noi suntem campionii prin simplul fapt că am făcut 69 de puncte şi ei au făcut 67. Orice altă socoteală sunt virgule, sunt lucruri de avocaţi, sunt poveşti. Fotbalul se joacă pe puncte. Iar tu când invoci un lucru din spate, ce-ţi convine, invoc şi eu că de ce mi-ai luat două puncte. Sunt doar un grup mic, mic, foarte mic, pe degete, care îşi doresc asta. Restul, România toată a spus că Viitorul e campioană. Cred eu că aşa va rămâne. Vom vedea.... Eu cred că Steaua nu făcea asta. FCSB poate. Am făcut un lucru incredibil pe care vor să ni-l fure", a spus Hagi.

Gheorghe Hagi a precizat că adversara din Supercupa României, FC Voluntari, este o echipă bună şi că pentru FC Viitorul urmează un meci amical cu Olympique Marseille. "Aşteptăm această finală pe care vrem să o câştigăm. Voluntari e o echipă de experienţă, o echipă bună, între noi şi ei au ieşit totdeauna meciuri bune. Sper ca juctorii mei să uite tot ce a fost anul trecut, să o luăm de la zero. Modeşti, umili şi cu pedala sută la sută, pentru că în fotbal trebuie să ai ambiţie şi să ştii să o iei de la capăt. În momentul de faţă tot grupul se gândeşte la meciul de la Voluntari, apoi vom avea un test important cu Marseille, în Elveţia. Mulţumim că ne-au invitat. E un test important pentru noi, chiar dacă e drumul lung o să mergem să-l jucăm", a afirmat el.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Hagi a menţionat că orice mutare ar face gruparea sa important este ca echipa să nu fie mai slabă decât în sezonul trecut. "Orice mutare facem încercăm să nu fim mai slabi decât anul trecut. Am luat doi jucători vaoroşi, Herea şi Marius Constantin. Deocamdată sunt foarte mulţumit de ei. Nedelcu e deocamdată cu noi, e foarte bun. Viitorul lui şi-l decide singur. Chiar dacă unii s-au supărat că nu s-a dus acolo".

Supercupa României, între campioana FC Viitorul şi câştigătoarea Cupei României, FC Voluntari, se va disputa duminică, de la ora 21.00, la Botoşani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.