Tehnicianul echipei Farul, Gheorghe Hagi, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu CFR Cluj, scor 0-0, că formaţia sa s-a apărat bine, dar atacanţii au pierdut prea uşor mingi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Un meci greu, ambele echipe au încercat să marcheze. CFR a făcut un meci foarte bun, noi n-am fost aşa de inspiraţi, cel puţin în atac. Per total nu credeam că nu se înscrie. Un 0-0 cu două echipe care au încercat să câştige, care au atacat. Noi fără să ştim să dezvoltăm în zonele libere. Ne-am apărat bine, apărarea şi-a făcut treaba, dar în atac nu. Un meci deschis, dar din păcate nu s-a marcat. Un rezultat care nu ne ajută nici pe noi şi nici pe ei. În ultimii 30 de metri e o problemă şi trebuie să o rezolvăm. Atacanţii pierd prea uşor mingi”, a spus Hagi la posturile care transmit Liga 1.

Formaţia CFR Cluj a remizat, sâmbătă seară, în deplasare, scor 0-0, cu echipa Farul Constanţa, într-un meci din etapa a doua a play-off-ului Ligii 1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.