Tehnicianul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat joi seară, după meciul cu Dinamo, scor 1-0, că jocul a fost foarte echilibrat şi că dinamoviştii vor obţine victorii dacă vor continua să joace astfel.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Mă bucur de victorie mai ales pentru că am avut un meci foarte greu din toate punctele de vedere, echilibrat. Mă bucur că nu am luat gol. A fost un meci foarte echilibrat. Jucătorii încă nu au rezistenţă până în minutul 90. Această pauză de trei luni afectează, e clar că echipele nu sunt proaspete. Chiar dacă încercăm... Mă bucur că dăm goluri din faze fixe. Ritmul şi intensitatea nu pot fi ca înainte de pauză. Dar suntem pe durmul cel bun. Dinamo dacă joacă aşa o să facă bine. Cu siguranţă vor veni şi victoriile”, a spus Hagi pentru posturile care transmit Liga I.

Formaţia FC Viitorul a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Dinamo, într-un meci din etapa a şaptea a play-out-ului Ligii I.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Golul a fost marcat de Ghiţă ’17.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.