Antrenorul Pep Guardiola consideră sezonul 2020/2021 drept unul excepţional pentru Manchester City, în ciuda faptului că echipa lui nu a câştigat Liga Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"(n.r. - întrebat cum va evita o înfrângere precum cea de sâmbătă în viitor) Este prea devreme pentru a vorbi despre asta. Am jucat 61 de meciuri din 62 posibile (n.r. - Manchester City nu a jucat finala Cupei Angliei, fiind eliminată în semifinală de Chelsea), într-un context dificil cu pandemia. Dacă analizăm meciul, suntem trişti, desigur, trebuie să învăţăm din asta. Dar sezonul rămâne excepţional. Jucătorii au dat totul pe teren. Vom încerca să revenim la finală, fiind mai puternici. (n.r. - despre faptul că Man. City a trimis doar un singur şut pe poartă în finală) Riyad (n.r. - Mahrez) a avut o şansă la final... Ştiam că în meciurile cu Chelsea e dificil să ne creăm şanse. A fost un meci strâns. Pentru o primă finală, am jucat un meci foarte bun, am dat dovadă de curaj, mai ales în prima repriză. Jucătorii au dat totul. Vreau să-i felicit! (n.r. - dacă are vreun regret) Nu ştiu... Deciziile pe care le-am luat, toate astea... Meciul a fost excepţional, pentru că am fost prima dată în finală. Chelsea este o echipă foarte bună şi ne-am luptat cu ea. În a doua repriză, am fi meritat să marcăm un gol, dar nu am reuşit", a declarat Guardiola, în conferinţa de presă de după finală, potrivit lefigaro.fr.

Formaţia Chelsea Londra a cucerit Liga Campionilor, învingând, sâmbătă seară, cu scorul de 1-0, echipa Manchester City, în finala disputată pe Stadionul Dragao din Porto. Golul a fost marcat de Havertz, în minutul 42.

Chelsea şi-a mai adjudecat trofeul în 2012, în timp ce Manchester City a fost prima dată în finală la această competiţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.