Tehnicianul echipei Sepsi, Leo Grozavu, a declarat după meciul cu Dinamo, scor 3-1, că formaţia sa a demonstrat că nu este una “îngenuncheată”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Mă bucur pentru victorie, pentru băieţi, pentru că văd că toată lumea ne cântă prohodul.  Am demonstrat că nu suntem o echipă îngenuncheată. Am profitat şi de problemele lui Dinamo. Îmi pare rău doar pentru că am consumat foarte multă energie, trebuia să jucăm ieri şi am jucat azi, am rămas şi în zece jucători, dar e bine că am reuşit să câştigăm”, a spus Grozavu.

El a precizat că ar vrea ca Dinamo să nu retrogradeze: “Fotbalul românesc are nevoie de Dinamo, sper ca cei implicaţi să se mobilizeze şi să ducă această echipă acolo unde trebuie să fie”.

Formaţia Dinamo a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, de echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a cincea a play-out-ului Ligii I.

Au marcat Moldoveanu ‘90+1 pentru gazde şi Safranko ‘1, Vaşvari ’80 (penalti pentru o intrare a lui Puljic la Ştefănescu) şi Ştefan ’86 pentru oaspeţi.

De la Sepsi a fost eliminat Tincu în minutul 38, pentru o intervenţie la Fabbrini, fază la care s-a şi acordat penalti pentru Dinamo. Lovitura de la 11 metri a fost ratată de Perovic.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.