Mijlocaşul Gheorghe Grozav a declarat, vineri seară, că naţionala României a dat dovadă de spirit de echipă şi a reuşit să revină de la 0-2 la meciul cu Norvegia, scor 2-2, din preliminariile Euro-2020.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am dat dovadă de spirit de echipă, am revenit de la 0-2, a fost un meci de luptă şi ne bucurăm că am putut scoate un punct aici. E o onoare să fiu mereu aici şi sper să mă regăsesc în lot şi data viitoare. Ne bucurăm pentru Claudiu Keşeru, dar toată lumea trebuie felicitată, am luptat şi am muncit. Uneori îţi iese jocul, alteori mai puţin, dar important este că am reuşit să egalăm. Şi în Malta va fi greu, dar trebuie să fim concentraţi, apţi şi să luăm cele trei puncte", a declarat Grozav la Pro TV.

România a terminat la egalitate, scor 2-2 (0-0), meciul disputat, vineri, la Oslo, cu Norvegia, în etapa a treia a Grupei F a preliminariilor Campionatului European din 2020. Au marcat: Elyounoussi '56, Odegaard '70 / Keşeru '76, '90+2.

Următorul meci al României va fi, luni, de la ora 21.45, în deplasare, cu Malta.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.