Fundaşul Dragoş Grigore a declarat, luni seară, că victoria României în meciul cu Austria este una meritată, subliniind că mereu îşi va aminti de golul marcat pentru naţională, chiar când a împlinit 34 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt foarte bucuros că am marcat, dar mai ales că echipa a reuşit să câştige. Este o victorie meritată. Muncim zi de zi la echipa de club, dăm totul să facem echipa naţională fericită. Am dovedit că suntem o echipă bună şi rezultatul este consecinţa jocului. Mă gândesc de mulţi ani să înscriu la naţională, îmi voi aminti toată viaţa de el, dar încă nu am realizat nimic", a declarat Grigore la Pro TV.

Reprezentativa României a învins, luni seară, la Klagenfurt, cu scorul de 3-2 (1-1), selecţionata Austriei, într-un meci din etapa a doua a grupelor Ligii Naţiunilor. Ca urmare a rezultatelor din primele două etape, România este lider în clasamentul primei grupe a ligii B.

Pentru echipa României au înscris Alibec ‘3, Grigore ’51 şi Maxim ’69. Gazdele au marcat prin Baumgartner ’17 şi Onisiwo ‘81

Dragoş Grigore a înscris chiar în ziua în care a împlinit 34 de ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.