Fotbalistul Antoine Griezmann a declarat, într-un interviu pentru site-ul UEFA, că a ales în vară să plece de la Atletico Madrid şi să semneze cu FC Barcelona nu pentru a obţine mai multe trofee, ci pentru a învăţa o nouă filozofie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am plecat de la Atletico nu ca să câştig Liga Campionilor sau mai multe trofee. Am venit aici, la Barcelona, ca să învăţ un nou stil de joc, o nouă filozofie şi ca să încerc să cresc personal. Obiectivul meu era să învăţ altceva, pentru că Atletico poate câştiga LaLiga şi Liga Campionilor în orice an, are echipa şi are antrenorul”, a spus Griezmann.

Francezul l-a lăudat pe colegul său Lonel Messi: “Vorbim de un jucător cum poate nu vom mai vedea niciodată sau apare unul ca el o dată la 40 de ani. Trebuie să ne bucurăm de el, colegii săi, fanii şi antrenorii, pentru că este incredibil ce poate face cu mingea şi este un spectacol să îl vedem jucând şi să jucăm alături de el”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.