Antrenorul american Greg Berhalter a fost numit vineri de către Federaţia Americană de fotbal în postul de selecţioner al echipei naţionale a Statelor Unite ale Americii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Greg Berhalter a condus echipa naţională a Statelor Unite ale Americii în perioada  2 decembrie 2018 – 31 decembrie 2022, atunci când contractul său a expirat. Berhalter a fost obligat să se retragă de la naţională de un scandal izbucnit în luna ianuarie 2023, când a fost acuzat că a lovit-o pe viitoarea sa soţie, în anul 1991, în urma unei dispute.

US Soccer a început atunci o investigaţie care s-a finalizat cu acordul dat, în luna martie a acestui an, ca Greg Berhalter să poată candida pentru poziţia de selecţioner al echipei naţionale. Berhalter (49 de ani) a fost reangajat şi urmează să conducă naţionala Statelor Unite în următoarea perioadă, vizată fiind Cupa Mondială din anul 2026, organizată, împreună, de Statele Unite, Canada şi Mexic.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.