Gregg Berhalter, selecţionerul echipei naţionale de fotbal a Statelor Unite, a fost suspendat provizoriu din funcţie, până la finalizarea anchetei pentru violenţă domestică deschisă în cazul său, a anunţat joi Federaţia Americană de fotbal (US Soccer).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În comunicatul publicat pe propriul site, directorul sportiv al US Soccer, Earnie Stewart a anunţat că antrenorul principal al naţionalei masculine americane pentru cantonamentul din luna ianuarie, de la Carson (California), va fi Anthony Hudson.

Acesta urmează să conducă naţionala Statelor Unite şi în amicalele cu echipele Serbiei (25 ianuarie) şi Columbiei (28 ianuarie).

CITEȘTE ȘI Mama fotbalistului Giovanni Reyna a fost cea care a alertat federaţia americană cu privire la incidentul din 1991 al cărui protagonist a fost selecţionerul SUA

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.