Echipa greacă PAOK Salonic, antrenată de tehnicianul român Răzvan Lucescu, a învins miercuri, în deplasare, scor 2-0, gruparea Panserraikos într-un meci al etapei a 25-a din Stoiximan Super League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

PAOK a deschis scorul abia în minutul 45+2, prin Konstantelias, din pasa lui Jonny Otto. În minutul 69 gazdele au rămas în zece, după eliminarea lui Moreira, care a primit al doilea cartonaş galben, iar în minutul 83 Panserraikos l-a pierdut şi pe Deligiannidis, eliminat cu roşu direct. Şi pentru ca degringolada gazdelor să fie totală, Petavrakis a trimis în propria poartă, în minutul 90, stabilind scorul final.

PAOK s-a impus cu 2-0 şi este pe locul secund în campionat, cu 57 de puncte, la un singur punct de lider, AEK Atena. Panserraikos este pe 9, cu 24 de puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.