Echipa greacă PAOK Salonic, condusă de tehnicianul român Răzvan Lucescu, a învins miercuri seara, pe teren propriu, scor 3-1, formaţia Lamia, în etapa a treia din play-off-ul Super Ligii din Grecia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Oaspeţii de la Lamia au deschis scorul în minutul 7, prin Ruben Martinez, iar elevii lui Răzvan Lucescu au reuşit să egaleze abia în minutul 45+1, prin Michailidis. După pauză, tehnicianul român a fost inspirat şi, la scorul de 1-1, în minutul 65, l-a aruncat în luptă pe Stefan Schwab. Şi internaţionalul austriac a schimbat soarta partidei. A marcat golul prin care gazdele au preluat conducerea, în minutul 70, iar în minutul 88 a transformat un penalti şi a stabilit scorul final 3-1 pentru PAOK.

În clasament, PAOK este pe primul loc, cu 60 de puncte, la un punct distanţă de ocupanta locului secund, AEK Atena, şi la trei de Olympiacos Pireu – formaţia care încheie podiumul în Grecia. Lamia este pe locul 6, cu 34 de puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.