Numit joi antrenor la Chelsea, Graham Potter a cerut iertare, într-o scrisoare trimisă duminică, suporterilor echipei Brighton, formaţia de la care a plecat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Probabil că nu voi reuşi să vă conving pe toţi să mă iertaţi pentru plecarea mea, dar cel puţin vreau să vă mulţumesc", a afirmat Graham Potter.

Deşi regretă că a plecat brusc, Potter a explicat că, în acest stadiu al carierei, nu putea refuza posibilitatea de a antrena un club precum Chelsea.

"Nu ştiam la finalul ultimului meci că va fi sfârşitul. Ieşirea pentru ultima oară de pe terenul de antrenament a fost un moment foarte emoţionant pentru mine", a mai spus el.

Deoarece meciurile din Premier League au fost amânate ca urmare a decesului reginei Elizabeth a II-a, Potter va debuta pe banca echipei Chelsea, miercuri, la meciul cu FC Salzburg, din Liga Campionilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.