Autorităţile din Bavaria au anunţat, vineri, că permit accesul a 14.000 de spectatori pe Allianz Arena din Munchen la meciurile din cadrul Euro-2020.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cu un protocol sanitar strict, teste şi măşti, ocuparea stadionului va fi permisă la un grad de ocupare de 20 la sută sau aproximativ 14.000 de spectatori", a declarat şeful guvernului regional, Markus Soder.

La Munchen se dispută meciuri din Grupa F, între care derbiul Germania - Franţa, la 15 iunie, şi o partidă din sferturile de finală.

Partida dintre Germania şi Franţa va fi prima cu mii de spectatori pe Allianz Arena din marite 2020, de la interzicerea acesului fanilor la meciuri din cauza panemiei de coronavirus.

Bayern Munchen a jucat o dată în faţa a 200 de suporteri, în ultima etapă din Bundesliga din sezonul recent încheiat.

Capitala bavareză urmează să mai găzduiască partidele Germaniei, împotriva  Portugaliei (19 iunie) şi Ungariei (23 iunie), precum şi un sfert de finală, la 2 iulie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.