Fotbalistul Harlem Gnohere s-a înscris, vineri seară, în Programul Doar Dinamo Bucureşti al Peluzei Cătălin Hîldan, de susţinere a grupării alb-roşii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“BIENVENUE, BIZONULE!

Gestul tău face cât 1000 de vorbe şi păreri despre Dinamo şi despre noi. O întoarcere cât o părere de rău. O revenire sinceră în rândurile celor care ţi-au dat un nume greu şi te-au aclamat, care au ştiut că n-are cum să-ţi fie prea bine ”dincolo”...

Recunoşti şi tu asta, aşa cum şi noi recunoaştem că te-am cam fluierat în ultimii ani.

Harlem a înscris din voleu în DDB la fel cum înscria pe vremuri pentru Dinamo: fără preluare,

Băiat dintr-o bucată. Dacă Dinamo îl doreşte, ar veni fără pretenţii financiare. Doar pentru a mai auzi câteva luni strigătul Peluzei: ”Bizonuuu, Bizonuuu!”

Alţii stau pe gânduri luni de zile. Sau ne spun că vor să vadă dacă ne descurcăm... Bizonul a intrat în DDB în 2 minute, după ce a fost sunat de noi în seara asta.

Înseamnă că e simplu şi orice dinamovist o poate face, mai ales că aplicaţia www.programddb.ro este în limba română.

Aşa trebuie să fie câinii: hotărâţi şi fără şovâială. Aşa cum aţi demonstrat astăzi, când aţi mâncat pe nerăsuflate toate biletele din Groapă, cu 8 zile înainte de meci”, se arată pe pagina de Facebook Peluza Cătălin Hîldan-Dinamo.

Fanii dinamovişti strâng fonduri prin Programul DDB pentru a ajuta clubul confruntat cu probleme financiare după ce patronul Ionuţ Negoiţă a anunţat că nu mai doreşte să investească în echipă.

Gnohere, care a jucat la Dinamo în perioada 2015-2017, s-a despărţit în această săptămână de FCSB.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.