Atacantul Harlem Gnohere a declarat, duminică seară, că a trăit o seară perfectă, fiind foarte plăcut să marchezi de trei ori. El a mai spus că îşi aminteşte că doar la juniori, în Franţa, a câştigat un meci cu 7-0.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost o seară perfectă, este plăcut să marchezi de trei ori. Muncesc foarte mult, lucrurile stau bine atât pentru mine şi pentru echipă. Denis Alibec este foarte important pentru grup şi sper să revină rapid şi toată lumea să-l susţină. Cred că la Craiova va fi foarte frumos. Am luat mingea acasă pentru copiii mei. Cred că doar la juniori în Franţa am mai câştigat un meci cu 7-0", a spus Gnohere la Digisport.

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 7-0 (3-0), echipa ACS Poli Timişoara, în etapa a XV-a a Ligii I. Harlem Gnohere a marcat de trei ori pentru FCSB, în timp ce Florinel Coman a reuşit să puncteze de două ori.

Golurile au fost marcate de Gnohere '13, '34, '63, Coman '34, '48, Larie '61 şi Tănase '85 (penalti).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.