Clubul Glasgow Rangers a cerut, sâmbătă, suspendarea preşedintelui ligii scoţiene, Neil Doncaster, şi a consilierului său juridic, Rod McKenzie, considerând că votul cu privire la oprirea campionatului nu s-a desfăşurat corect, relatează Le Figaro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vineri, liga scoţiană de fotbal a supus votului celor 42 de cluburi membre potenţiala încheiere a primelor trei eşaloane. Voturile împotriva rezoluţiei ligii au fost foarte puţine până acum, însă pentru ca rezoluţia să treacă ar mai fi nevoie de un vot de la o echipă din Championship. Nu toate cluburile membre au votat până acum.

Rangers susţine că a propus o soluţie alternativă, însă liga ar fi făcut presiuni asupra cluburilor pentru ca acestea să voteze ca ea. Iar clubul la care este legitimat Ianis Hagi consideră că Doncaster şi McKenzie sunt amestecaţi.

“Am primit dovezi prin intermediul unui avertizor de integritate care atrage mari semne de întrebare în privinţa gestionării voturilor ligii cu privire la rezoluţia prezentată cluburilor membre. Rangers nu va fi redus la tăcere. Ne gândim că este în interesul clubului şi al suporterilor scoţieni ca dovezile, care sunt alarmante, să fie analizate cât mai curând posibil”, se arată în comunicatul grupării.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.