Maria Fumea, vicepreşedinte al Federaţiei Române de Gimnastică, a fost aleasă, sâmbătă, în conducerea forului internaţional de profil, în cadrul congresului forului din Antalya.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Succes de prestigiu la Congresul FIG de la Antalya! Maria Fumea a fost aleasă membru în Comitetul Executiv al Federaţiei Internaţionale de Gimnastică. Vicepreşedinta FRG a obţinut cele mai multe voturi, 67, în al doilea tur de scrutin din cele şapte personalităţi care au fost alese. Maria Fumea este prima femeie din România aleasă în conducerea FIG”, a anunţat FR Gimnastică.

Maria Fumea a pus bazele gimnasticii aerobice în România, iar rezultatele obţinute înseamnă peste 160 de medalii la Campionatele Mondiale, Europene, şi Jocurile Mondiale.

”Cu o capacitate extraodinară de dezvoltare a sportului căruia i-a dedicat peste 25 de ani, Maria Fumea s-a remarcat nu numai ca antrenor coordonator al lotului României, ci şi ca arbitru internaţional şi membru al Comitetului Tehnic al Federaţiei Internaţionale de Gimnastică”, mai precizează FRG.

La Congresul FIG din Antalya, care are loc între 5-7 noiembrie, Maria Fumea a candidat la funcţia de membru Comitetul Executiv al forului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.