Gimnasta Anamaria Bărbosu a obţinut, duminică, medalia de aur la sol şi pe cea de bronz la bârnă, la Cupa Mondială Challenge de la Osijek, categoria a II-a a circuitului mondial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În finala de la bârnă, Anamaria Bărbosu a fost notată cu 12.433, cu care a obţinut medalia de bronz, după Schaefer-Betz (Germania, 13.366) şi Derek (Croaţia, 13.133). În aceeaşi finală, Silviana Sfiringu s-a clasat pe locul 5 (11.800).

În a doua finală de duminică, la sol, Ana Bărbosu a încheiat cu medalia de aur (13.333), urmată pe podium de Ana Derek (Croaţia, 13.266) şi Goksu Sanli (Turcia, 12.800).

O altă medalie pentru România a fost adusă sâmbătă de Silviana Sfiringu, bronz la paralele (12.466).

Delegaţia României la competiţia din Croaţia a fost formată din Ana Maria Bărbosu, Andreea Preda şi Silviana Sfiringu, respectiv Răzvan Marc şi Emilian Neagu. Doar Anamaria Bărbosu şi Silviana Sfiringu au obţinut calificări în finale.

Osijek este a doua din cele şase competiţii organizate de FIG, la finalul cărora se vor decide câştigătorii din seria 2022 FIG World Challenge Cup.

După concursul din Croaţia, etapele de Cupă Mondială Challenge continuă la Koper (Slovenia, 16-19 iunie), Paris (Franţa, 24-25 septembrie), Szombathely (Ungaria, 30 septembrie-2 octombrie) şi Mersin (Turcia, 7-9 octombrie).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.