Tehnicianul Gheorghe Mulţescu este noul antrenor al echipei CSU Craiova, având ca obiectiv pentru sezonul viitor câştigarea Cupei României şi clasarea pe locurile 1-3 în clasamentul Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt condiţii pe care noi le-am acceptat pentru că stimulează performanţa. Salariile sunt la limitele normalului pentru România, dar sunt bonusuri de performanţă şi asta e cel mai important. E mai mult (n.r. - de 10.000 de euro) pentru tot staful. Nu mult mai mult, dar puţin mai mult. Cel mai important este că se vrea performanţă, e foame de rezultate la Craiova. Obiectivul este un trofeu, Cupa, şi locurile 1-3", a declarat Mulţescu, la Digi Sport.

Gheorghe Mulescu, în vârstă de 64 de ani, îl înlocuieşte la gruparea olteană pe Daniel Mogoşanu. Cu o bogată experienţă de antrenor, Mulţescu a antrenat ultima dată echipa FC Voluntari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.