Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, sâmbătă, că nu mai speră la titlu după ce echipa sa a remizat cu Dunărea Călăraşi, scor 1-1, în etapa a XXII-a a Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În România nu există fotbal, dacă noi suntem Steaua, cică echipă etalon şi nu batem Dunărea Călăraşi, înseamnă că nu avem calitate. Noi nu avem portar, Calancea e portar, al nostru nu e portar. Avem nevoie de doi fundaşi centrali şi un mijlocaş central. Nu ai cu cine să joaci fotbal, i-am spus şi MM să nu fie supărat. La campionat se bat CFR cu Craiova, pe mine să mă scoteţi de acolo. Cu cine să iei, cu Planici, cu Bălgrădean, cu Stoian? A ieşit Gică de la campionat, ies şi eu. Doar să fii bolnav la cap, poţi spune că iei campionatul cu echipa asta", a declarat Becali la Digisport.

Formaţia FCSB a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-1), meciul susţinut, sâmbătă, în deplasare, în compania echipei Dunărea Călăraşi, în etapa a XXII-a a Ligii I, prima din acest an.

Pentru Dunărea a marcat Mediop ’30, iar pentru FCSB a înscris Dennis Man ‘16.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.