Gigi Becali a declarat, miercuri seară, că FCSB are două oferte din Liga I pentru transferul lui Denis Alibec, subliniind că mutarea se va concretiza joi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am dat ordin să îl amendăm pe Alibec acum două luni. Să vină cu avocaţi, să facă ce vrea el. Dacă îl vând, nu îi mai dau nicio amendă. Am ofertă şi din Liga 1, de la două echipe. Nu vreau să vă spun cine îl vrea. De ce să nu îl dau? Sunt oameni care dau bani pe el, îmi dau aproape cât am dat eu pe el. Am cerut 1,4 milioane. Sunt două echipe care îl vor, mâine fac actele, o să vedeţi. E o singură problemă. Nu vrea el să se ducă. Dar până la urmă tot se duce, că nu are ce face. El vrea la o echipă mai bună, vrea şi cupe europene. Dar o să vedeţi că se duce", a declarat Gigi Becali, la Digi Sport 1.

În vârstă de 27 de ani, Denis Alibec a venit la FCSB în ianuarie 2017, de la Astra Giurgiu. El a mai jucat la Farul Constanţa, Inter Milano, Mechelen, FC Viitorul şi Bologna.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.