Preşedintele FC Viitorul, Gheorghe Poepescu, a declarat, marţi, după meciul cu FCSB, scor 2-2, că gruparea pe care o conduce ţine pornită încălzirea gazonului stadionului din Ovidiu din noiembrie până în martie, cu un efort financiar de 60-70.000 de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Eu cred că rezultatul este unul echitabil. Întotdeauna la noi gazonul etse foarte bun. (n.r. - întrebat cum este ţinut în condiţii bune) Cu bani! Din prima săptămână a lunii noiembrie, când începe frigul, până la finalul iernii, nu se opreşte niciodată încălzirea. Atât timp cât laşi încălzirea mereu funcţională, rezultatul este cel pe care l-aţi văzut. Acesta este secretul, să laşi tot timpul încălzirea gazonului pornită. Noi facem acest lucru, cu toate că avem costuri foarte mari, undeva la 60-70.000 de euro din noiembrie până la finalul lui martie. Dacă vrem să avem un gazon de calitate, trebuie să facem aceste eforturi financiare. Dacă dai drumul la căldură din noiembrie până-n martie, rezultatele se văd", a declarat Popescu.

FCSB a terminat la egalitate, scor 2-2 (0-1), meciul disputat, marţi, în deplasare, cu FC Viitorul, în etapa a XVII-a a Ligii I.

Au marcat: C. Matei '18 (p), Ely Fernandes '73 / Tănase '56 (p), Dussault '71 (a).

După acest egal, FCSB a acumulat 38 de puncte şi conduce în clasamentul Ligii I. Pe locul al doilea este CFR Cluj, cu 37 de puncte, iar pe locul 3, CS Universitatea Craiova, cu 31 de puncte.

FC Viitorul ocupă locul 7, cu 22 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.