Antrenorul Gianni De Biasi a fost demis, luni, de la conducerea tehnică a echipei Deportivo Alaves, la numai două luni de la instalarea lui în funcţie, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La 22 septembrie, tehnicianul italian de 61 de ani a fost numit antrenor al echipei Deportivo Alaves, în locul lui Luis Zubeldia. De Biasi a mai pregătit echipe precum Torino, Brescia, Modena din Italia, dar şi Levante. El a fost selecţioner al Albaniei, pe care a dus-o la Euro-2016.

Alaves e ultima în La Liga, după 13 etape, cu şase puncte, la şase puncte de primul loc neretrogradabil, 17, ocupat de Deportivo La Coruna. Totuşi, cele şase puncte au fost acumulate în scurtul mandat al lui De Biasi, după două victorii, 2-0, la Levante şi 1-0, cu Espanol, acasă. Italianul a mai obţinut un succes în Cupa Spaniei, 1-0, în deplasare, cu Getafe, în prima manşă a 16-imilor competiţiei, dar a pierdut toate celelalte cinci mecuri jucate în campionat.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Javier Cabello va conduce echipa ca interimar. El a mai făcut-o timp de două etape, după demiterea lui Zubeldia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.